Ενημερωτική εκδήλωση θεραπευτών Ειδ. Αγωγής Ημαθίας

Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή το θέμα των συμβάσεων των ειδικών θεραπευτών (λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, ψυχολόγων, φυσικοθεραπευτών κ.α.) με τον ΕΟΠΥΥ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/2) στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν θεραπευτές, αλλά και γονείς - κηδεμόνες ατόμων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών τους, ενώ ήταν παρών ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου και εκπρόσωπος της βουλευτού Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσως Καρασαρλίδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Βασίλης Ασβεστάς, φυσικοθεραπευτής, ο Κώστας Τούφας, λογοθεραπευτής και ο Αντώνης Πιστοφίδης, ως γονιός, αναφέρθηκαν στο θέμα, τονίζοντας πως οι όροι που επιχειρεί να θέσει ο ΕΟΠΥΥ όχι μόνο θα οδηγήσουν σε δυσχέρεια τους θεραπευτές που λειτουργούν στο ελεύθερο επάγγελμα, αλλά - κυρίως - θα υποβαθμιστεί σημαντικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, ειδικά αν οι γονείς στραφούν σε δημόσιες δομές ή πολυκέντρα.

Πηγή: http://www.inveria.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=GncVX3jKU64#action=share

Ποιοί είμαστε

Το κέντρο λογοθεραπείας & μαθησιακών δυσκολιών, δημιουργήθηκε από έμπειρους ειδικούς επιστήμονες ψυχικής υγείας, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής και ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

 


Επικοινωνία

  info(@) toyfas.gr
  (+30) 2332026526
  (+30) 2332026526
  Στουγιαννάκη 9, Νάουσα

Our Map

Περισσότερα